Pradžia
Lt En

Klasikinės gitaros koncertas

Lietuvos nacionalinio dailės muziejaus padalinys Laikrodžių muziejus, Liepų g. 12

Balandžio 15 d. minima  Pasaulinė meno diena.

Tai puiki proga atkreipti dėmesį į meno, literatūros, muzikos, teatro, kino, architektūros ir kitų meno sričių įvairovę bei svarbą visuomenėje. Menas formuoja mūsų tapatybę, skatina įvairiapusę mąstyseną, skleidžia idėjas, suteikia galimybę žmonėms išmokti vieniems iš kitų, dalintis savo tradicijomis ir patirtimi, kurti draugystes ir ryšius, kurių galbūt anksčiau nebuvo. Kviečiame paminėti šią dieną  apsilankant muziejuose, teatre, kine arba tiesiog pasidžiaugti meno kūriniais galerijose bei kituose įvairiuose renginiuose, kuriuos organizuoja kultūros įstaigos.

Lietuvos nacionalinio dailės muziejaus padalinys Laikrodžių muziejaus

balandžio 13 d. 14.00 val.

kviečia į renginį, skirtą Pasaulinei meno dienai ir Švyturių metų minėjimo Klaipėdoje pradžią

Programoje

 Originalaus laikrodžio ""Švyturys"" ir parodos „Florentem Tempus“ pristatymas.  Po trumpos ekskursijos kviečiame į koncertą ""Klasikinės gitaros koncertas"". Koncertuoja atlikėjas Lukas Isaak iš Vokietijos, studijuojantis LTMA Klaipėdos fakultete. Lukas Isaak, gimęs Vokietijoje, turintis lietuviškų šaknų.

Luko repertuaras apima visas laiko epochas, o muzikinius kūrinius atlieka pradedant Europos ir baigiant Pietų Amerikos kompozitoriais bei modernios šiuolaikinės muzikos. Tai atspindi plačią klasikinės gitaros galimybių įvairovę atliekant skirtingų žanrų ir stilių muziką.

Renginys nemokamas

Renginio trukmė – 1,5 val.

LNDM Laikrodžių muziejuje, Liepų g. 12

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content