Pradžia
Lt En

Kviečiame į konkurse „Klaipėdos knyga 2023“ dalyvaujančio Alfonso Staponkaus dainų ir eilėraščių rinkinio „Saulėlydžio atspindžiai“ pristatymą

Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinys

"Balandžio 8 d., pirmadienį, 17.00 val. kviečiame į konkurse „Klaipėdos knyga 2023“ dalyvaujančio Alfonso Staponkaus dainų ir eilėraščių rinkinio „Saulėlydžio atspindžiai“ pristatymą Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinyje (Taikos pr. 81A). Renginyje dalyvaus autorius, giedos Klaipėdos Šv. Kazimiero bažnyčios choristų grupė, vadovaujama Mindaugo Gudžiūno, knygos pristatymą ves filologė ir kraštotyrininkė Jovita Saulėnienė.

„Saulėlydžio atspindžiai: dainos ir eilėraščiai“ - tai jau trečioji Alfonso Staponkaus knyga. Į ją autorius sudėjo savo naujausius eilėraščius ir dainų tekstus bei natas. Knyga iliustruota Jono Karpavičiaus fotografijomis.

Ši knyga pretenduoja tapti populiariausia „Klaipėdos knyga 2023“. Už knygas balsuoti galima svetainėje www.biblioteka.lt/balsavimas arba „Kauno atžalyno“ padalinyje (Kauno g. 49, Klaipėda), kur eksponuojamos visos konkurse dalyvaujančios knygos.

Informavimo tikslais renginyje bus fotografuojama ir/ar filmuojama."

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content